IV Trofeu Ciutat de Cerdanyola

Com ja és habitual els últims anys, i amb motiu de les festes del Roser de maig, tornem a celebrar la ja quarta edició del Trofeu Ciutat de Cerdanyola de natació.

La cita serà diumenge 7 de maig a Can Xarau.

Des del Club Natació Cerdanyola, i amb la intenció de donar a conèixer a la ciutadania de Cerdanyola el nostre esport, organitzem el 4rt trofeu Ciutat de Cerdanyola de Natació el dia 7 de maig diumenge a les instal·lacions de Can Xarau, i dins els actes de celebració del Roser de Maig.

 

Ens plau convidar-vos a participar-hi. El trofeu és obert a totes les persones que hi vulguin gaudir d’un matí de competició divertit i amè ( l’únic requisit és poder nedar 25 m seguits), siguin nens, nenes, pares, mares, tiets, tietes, avis…No hi ha límit d’edat !!

 

Les proves que es disputaran seran:

  • 25 m papallona
  • 25 m esquena
  • 25 m braça
  • 25 m crol
  • 100 m estils
  • 50 m papallona
  • 50 m esquena
  • 50 m braça
  • 50 m crol
  • Relleus divertits

Hi haurà obsequis pels participants!